Hoppa till innehållet

Klimatmedvetenhet

Klimatbevis
Som svenskt företag har vi ett särskilt klimatansvar. Vi vill att våra skogar ska vara så rena, vackra och fräscha som de är idag. Därför gör vi allt vi kan för att sänka vår CO2-påverkan och minimera mängden plast som används i vår produktion. Vi vill säkra en lång framtid både för oss som företag men också för planeten själv.

Planer för framtiden
Vi vill hjälpa till så mycket vi kan. Vår framtidsplan är att bli ett CO2-Neutral företag. Det kommer att visa vårt engagemang för klimatet och hur mycket ansträngning vi faktiskt gör.

Användning av de bästa materialen
Eftersom vi bara använder högkvalitativa material är det inte lika många processer involverade i sammansättningen. Vi har en kort produktionstid vilket bidrar till att sänka vår C02 påverkan, både i sparad el men också för att vi inte använder några billiga kemiska lösningar under produktionen.

Minskning av plast
Med initiativ som minimerar vår plastkonsumtion gör vi insatser för klimatet. I alla skeden av designprocessen försöker vi göra saker så effektivt som möjligt. Vi tillverkar så få prototyper som möjligt, förrän vi vet hur vi vill att våra nya modeller ska se ut.